Afbudsregler & Garanti

Afbudsregler:

Skulle du blive forhindret i at møde op til den aftale tid du har booket hos os, bedes du afmelde din tid SENEST 24 timer, før den aftalte tid.

Ved udeblivelse, eller afbud "i sidste øjeblik" forventes der betaling svarende til 50% af den booket tids værdi, selvfølgelig modregnet beløb for evt. behandling hvis det helt eller delvist har været muligt at få tiden besat til anden side.

Coronarestriktioner er ikke undtaget afbudsregler.

Fx. ringer du på dagen du har tid og har en positiv Corona test, bliver det stadig betragtet som for sent afbud, og afbudsgebyr vil blive opkrævet.

Så afbud skal ske pr. telefon 93919419!

Kan du af en eller anden grund ikke melde afbud inden de 24 timer, før din tid, er du velkommen til at sende en anden i dit sted, HUSK at give os besked, hvis der skal udføres en anden behandling end den du skulle have fortaget, så vi kan forberede behandlingen, og booke evt. resttid.

Hvorfor?

Fordi det er svært - ofte at umuligt at booke nye kunder med kort eller ingen varsel, og fordi, når vi aftaler tid med dig, siger nej til andre kunder, der ellers ville være kommet i stedet.​

Afbudsregler Makeup & håropsætning:

Ved afbud senere end 60 dage inden bookingen, bliver man opkrævet 50% af beløbet. Ved aflysning med mindre end 3 ugers varsel opkræves man det fulde beløb for sin booking.

Coronarestriktioner er ikke undtaget afbudsregler.

Fx. ringer du på dagen du har tid og har en positiv Corona test, bliver det stadig betragtet som for sent afbud, og afbudsgebyr vil blive opkrævet.

Så afbud skal ske pr. telefon 93919419!

Hvorfor?

Fordi det er svært - ofte at umuligt at booke nye kunder med kort eller ingen varsel, og fordi, når vi aftaler tid med dig, siger nej til andre kunder, der ellers ville være kommet i stedet.

Forsinkelse: Ved forsinkelse, forbeholder vi os rette til at aflyse din tid eller rykke dig bagerst i køen.

Garanti:

Ved Deliciae Hudpleje, bestræber vi os på at give dig det bedste resultat og derfor har vi ved enkelte behandlinger 72 timers garanti.

- Shield lak

- Gele/Acryl negle

- Lashlift & Browlift

- Single, Hybrid & Volume lashes​

Andre vippeteknikeres arbejde:

Hvis du har extensions på fra en anden vippetekniker, kan vi være nødsaget til at fjerne disse extensions. Grundet der forskellige udbud af kurser og svingende kvalitet i undervisning, er der mange vippeteknikere, som ikke har modtaget korrekt undervisning og træning. Hos Deliciae Hudpleje prioriterer vi sundheden af de naturlige øjenvipper samt sikkerhed i øjenområdet, derfor kan vi i nogle tilfælde være nødt til at aftage dine nuværende extensions, inden vi kan påsætte et nyt korrekt sæt til fuld pris. Kommer du til en opfyldning, men bærer en andens arbejde accepterer du ovenstående. Du vil blive informeret om dette inden nogen form for behandling udføres.​

Hygiejne tillæg

Hos Deliciae Hudpleje bestræber vi, os meget på at hygiejnen er iorden.

Dette gøres ved, at vi gør følgende:

  • Afspritning af dørhåndtag og flader
  • udluftning
  • ønsker du at vi har mundbind på under behandling, så gør vi også dette.
  • Rengøring efter hver behandling
  • Der pålægges et hygiejnegebyr på 25 kr. pr kunde.

Parkering

Vi har GRATIS parkering lige udenfor døren. 

ERFAREN

​​Vi har 10 års erfaring i skønhedsbranchen

nATURLIGE PRODUKTER

​​Vi bruger bæredygtige og ubeskadiget produkter

DEJLIGE OMGIVELSEr

​Hos os kan du finde ro
​i den travle hverdag

passionerede

​Vi er stolte af vores arbejde
​og brænder for skønhed

Facebook​

facebook  instagram

Åbningstider

​Mandag: 09.00 - 17.00

Tirsdag: 09.00 - 20.00

Onsdag: 09:00 - 17:00

Torsdag: 09:00 - 17:00

Fredag: 09:00 - 17:00

Kontakt os nu!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt